Случаи от практиката

Тук ще Ви показваме някои от нашите най-предизвикателни случаи и техните успешни решения.

Бондинг на шест фронтални зъба с фотополимерен композит след премахване на множество стари, преоцветени пломби и кариеси. Процедурата е извършена в едно посещение.


Ендодонтско лечение на долен кътник с периодонтит. Извършени процедури:
– Премахване на наличен радикуларен щифт
– Премахване на налична стара заплънка от кореновите канали
– Механична и химична обработка на кореновите канали
– Поставяне на лекарство
– Запълване на каналната система
– Поставяне на радикуларен фиброщифт
– Поставяне на дълговременна корона


Бондинг с фотополимерен композит след фрактура на централен и латерален резец. Процедурата е извършена в едно посещение.


Подмяна на стара металокерамична корона с изцяло керамична корона. Проведено ендодонстко релечение, поставен фиброщифт и ново изграждане, направена временна корона и заменена с постоянна нова керамична корона.


Почистване на зъбен камък, плака и пигметни петна чрез утразвук и висококачествен Airflow. Процедура извършена в едно посещение.


Бондинг с фотополимерен композит на два цетрални резеца – затваряне на диастема. Процедурата е извършена в едно посещение.


Лечение на кариес с поставяне на кофердам (платно в зелено) с цел пълна изолация на зъба от слюнка и течности и постигане на максимална адхезия – здравина на връзката между зъба и композитния фотополимер /материалът за пломба/. Процедурата е извършена в едно посещение.


Почистване на зъбен камък с ултразвук и полиране с най-висококачествен Airflow. Процедурата е извършена в едно посещение.


Комплексен случай, включващ лечение на кариеси, екстракция на корени, неподлеждащи на лечение, сваляне на стари корони, релечение на подлежащите корени, поставяне на щифтове и нови подкоронкови изграждания. Пациентът е с поставени временни корони, мостове и две частични протези. Предстои подмяна на временните корони с постоянни. Очаквайте продължение.Запази
своя час

  София 1408,
  кв. Стрелбище, бл.16

  Пишете ни
  office@dentahouse.bg

  Понеделник – Петък: 9:00 – 19:00
  Събота: 10:00 – 14:00

  Oбадете ни се
  +359 88 512 77 79


  Качествено и максимално прецизно дентално лечение в уютна и спокойна атмосфера, индивидуален и комплексен подход, за да осигурим на всеки пациент здравата и красива усмивка, от която се нуждае.

  Copyright © Denta House 2022