Нашият екип


Д-р Драго Попов

Интереси в сферата на:
– Имплантологията
– Оралната хирургия
– Пародонтология и пародонтална хирургия

Д-р Попов е роден в гр. Сандански, завършва ПЧАГ „Уилям Шекспир“ в гр. София. Израснал в семейство на лекари и зъболекари, лесно поема по пътя на денталната медицина. Завършва Факултета по дентална медицина към Медицински университет – София. По време на следването си проявява сериозен интерес към денталната хирургия, която остава негова слабост и до ден днешен.
Професионалният си път започва в ранните години на студентството като дентален асистент в столична дентална клиника и натрупва множество знания и умения в тази област. Още тогава започва да посещава курсове и международни семинари на тема „Имплантология“. След завършването си преминава през две програми за квалификация в University of Genova на тема „Имплантология“. И до ден днешен не спира да се интересува и да посещава ежегодно курсове и семинари с най-знаменитите световни имена в тази област. Понестоящем д-р Попов е специализант по „Имплантология“ към Медицински университет – София.
В малкото си свободно време обича да разпуска с приятели, да чете световни класики, да пътува и да практикува любимите си водни спортове.


Запази
своя час


  София 1408,
  кв. Стрелбище, бл.16

  Пишете ни
  office@dentahouse.bg

  Понеделник – Петък: 9:00 – 19:00
  Събота: 10:00 – 14:00

  Oбадете ни се
  +359 88 512 77 79

  Copyright © Denta House 2024