Нашият екип


Д-р Екатерина Неделчева

Интереси в сферата на:
– Протетична дентална медицина
– Ендодонтия
– Естетични възстановявания

Д-р Екатерина Неделчева е основател на дентална клиника „DENTAHOUSE“. Изключително мотивирана и с професионално отношение, тя успява както да обяснява и онагледява всички „нормални“ и „болестни“ състояния в устната кухина на разбираем език, така и да извършва високо-специализирани процедури с изключително качество. Като споменахме „качество“, това е и думата, на която най-много държи.
Родена в гр. София, завършва Национална гимназия за древни езици и култури – София, след което се насочва към денталната медицина. Завършва Факултета по дентална медицина към Медицински университет – София. Професионалния си път започва като дентален асистент в частен кабинет. След това започва да работи като лекар в столична дентална клиника и на второ място в частен кабинет. През 2018 г. преминава няколко месеца обучение в университет в Италия – University of Campania Luigi Vanvitelli.
Преминала множество курсове, трупайки опит и знания с цел усъвършенстване на уменията в сферата на ендодонтия, естетична и протетична дентална медицина. Понастоящем д-р Неделчева е специализант по Протетична дентална медицина във Факултет по дентална медицина към МУ-София.
Извън работата д-р Неделчева е бивш републикански шампион по синхронно плуване, а към момента е национален съдия в същия спорт. В малкото останало свободно време обича да рисува, а прецизността и желанието, с която го прави наподобява професионалната й дейност.
Според д-р Неделчева, любезното и професионално отношение към пациента не са задължение, а качество, което всеки зъболекар трябва да притежава.
Запази час онлайн


Запази
своя час


  София 1408,
  кв. Стрелбище, бл.16

  Пишете ни
  office@dentahouse.bg

  Понеделник – Петък: 9:00 – 19:00
  Събота: 10:00 – 14:00

  Oбадете ни се
  +359 88 512 77 79

  Copyright © Denta House 2024